Naar opties voor 
login

Stap voor stap

helder in beeld

Volledig inzichtelijk en transparant

Het bouwen van een woning is een complex proces waarbij verschillende partijen hun bijdrage leveren. Als we samen met u uw nieuwe villa hebben ontworpen, gaan op de achtergrond al die partijen voor u aan de slag. Allereerst wordt het ontwerp tot in detail uitgetekend en vertaald naar technische tekeningen en een bouwplanning. Daarna stellen wij de definitieve technische omschrijving en uiteindelijk de koop-/aanneemovereenkomst op.

Om al deze zaken hoeft u zich natuurlijk helemaal niet druk te maken, wij doen er alles aan om dit vlekkeloos voor u te laten verlopen. Maar we weten ook dat kopers toch graag willen weten wat ze wanneer kunnen verwachten. Bij Buitenhuis Villabouw vinden wij het erg belangrijk dat u gedurende het proces steeds inzicht in en overzicht heeft over de zaken die u belangrijk vindt. Daarom bieden wij u online twee omgevingen aan waar u alles kunt volgen en overzien.

Voor een heldere offerte: online showroom

 

Deze online showroom biedt u allereerst de mogelijkheid om bewust te kiezen voor bepaalde producten en/of uitvoeringen waarbij we zo concreet mogelijk zijn over de meer- of minderkosten. Als u alle onderdelen en opties heeft bekeken en uw keus heeft gemaakt, dan ziet u op de pagina ‘Mijn opties’  ook direct om welke extra kosten dit gaat. Bij opties waar de kosten afhankelijk zijn van de oppervlakte of strekkende meters, rekenen wij het terug naar verrekenbare eenheden en koppelen wij dit zo snel mogelijk aan u terug.

Gedurende de bouw: dashboard

Naast deze online showroom hebben wij ook een online dashboard voor u ingericht. Hier wordt fase voor fase alles voor u bewaard en verzameld, te beginnen met de optielijst die u in deze showroom samenstelt. En verder alle documenten die nodig zijn om verder te gaan: van vergunningen tot technische tekeningen en van offertes tot koopaanneemovereenkomst. Stap voor stap ziet u waar we staan, kunt u terug en vooruit kijken. Bij elke stap vragen wij steeds om uw akkoord voordat we de volgende in kunnen zetten.

“"Meer inzicht in de stappen die worden gezet, maakt het bouwen van je eigen villa nog leuker." ”

Financieel transparant

In de offerte die u van ons ontvangen heeft of nog ontvangt, staan alle posten overzichtelijk op een rij. Zodra wij het ontwerp hebben uitgewerkt, staat de basisprijs voor uw villa in principe vast. Daarbovenop komen de opties die u heeft geselecteerd in deze online showroom. Ook de kosten hiervoor worden direct inzichtelijk gemaakt zodra de gegevens bekend en eventuele berekeningen rond zijn.

Tenslotte heeft u nog de mogelijkheid om zelf uw eigen leveranciers te kiezen. Zo hebben de meeste mensen een uitgesproken idee hoe hun nieuwe droomkeuken eruit ziet. Als u wensen heeft die wij niet standaard hebben opgenomen in onze showroom, dan maken wij graag afspraken met uw eigen leverancier. Mits passend in onze bouwplanning, nemen wij het voor u op in het bouwproces.