Naar opties voor 
login

Buitenhuis Villabouw

realiseert uw droomhuis

Samen realiseren wij de villa van uw dromen

Bij het bouwen van uw eigen villa komt veel kijken. Naast de belangrijke, grote beslissingen moet u nog veel en veel meer kleine beslissingen nemen. Details die nu onbelangrijk lijken maar later een groot verschil kunnen maken in woongenot. Neemt u daar gerust de tijd voor. Dat doen wij ook: uiteindelijk gaat het erom dat we stap voor stap steeds dichterbij de realisatie van uw droomvilla komen. De online showroom mijnbuitenhuis.nl heeft hierbij de dubbele functie u te inspireren, en tegelijkertijd om al uw (voorlopige) keuzes overzichtelijk vast te leggen.

Op basis van uw eigen plattegrond maken wij een optielijst aan voor elk onderdeel van uw woning. Stap voor stap vullen we uw wensen en keuzes in. De opties die u selecteert nemen wij mee in onze verdere adviesgesprekken. Zo kunnen we u immers beter adviseren over de kosten en bijvoorbeeld gevolgen voor de planning. Wilt u nog nadenken? U kunt altijd nog inloggen met de account gegevens die u van ons ontvangt en uw keuzes aanpassen. Pas als u  definitief akkoord geeft worden de meer- en minderkosten opgenomen in de kostenberekeningen.

Inleven in uw nieuwe leven... nuttig!

Heeft u de uitgewerkte kleurenimpressie van uw nieuwe villa al ontvangen? Het zal u niet veel moeite kosten om zich voor te stellen hoe u ’s avonds met een trots gevoel de oprit op komt rijden. Op zaterdagochtend de krant leest bij de openslaande tuindeuren. Hoe u straks uitkijkt over de weilanden vanaf uw werk- of studeerkamer op de verdieping. Het inleven in uw nieuwe villa is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Want als u nu al weet welke eisen u stelt aan uw woning dan zult u daar later veel profijt van hebben. Denk alleen al aan de infrastructuur van elektra en internet. Wat meer snelheid of een extra contactpunt kan veel irritatie voorkomen!

Al uw opties gebundeld

Heeft u alle onderdelen doorlopen, dan kunt u op deze pagina een pdf downloaden met het totaaloverzicht. Dit overzicht kunt u altijd weer opvragen, en komt later in het bouwproces ook beschikbaar in uw eigen Buitenhuis Dashboard, samen met de impressies en bouwtekeningen van uw woning

“Persoonlijk, betrokken en punctueel. Wij zorgen dat uw huis staat.”

Begeleiding en realisatie van de bouw

Het bouwen van uw eigen woning is leuk, maar ook spannend. Zeker als je er nog geen of niet veel ervaring mee hebt, komt er veel op je af en kun je veel vragen hebben. Dat zijn we ons bij Buitenhuis Villabouw terdege bewust, en daarom heeft u ook tijdens de werkvoorbereiding en de realisatiefase van de bouw bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Zo borgen wij dat we uw individuele wensen kennen en ook rekening kunnen houden met bijvoorbeeld uw agenda. Wij betrekken u zoveel mogelijk bij alle fasen en beslissingen, maar nooit meer dan u zelf prettig vindt.

Afwerking en oplevering

De villa’s die wij bouwen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en wij werken alleen met betrouwbare leveranciers en onderaannemers. Dat geldt uiteraard ook voor de afwerking van uw nieuwe woning. Alle bijzondere afwerkingsdetails en -opties die u heeft gekozen (zoals getoond op mijnbuitenhuis.nl) worden bij de oplevering punt voor punt gecontroleerd. Als u officieel voor het eerste de sleutel van uw woning in het slot omdraait, dan mag u rekenen op precies die woning die u samen met ons heeft getekend.

Totale ontzorging vanaf de keuze van een kavel

Wij streven ernaar u tijdens alle fasen van de bouw volledig te ontzorgen. Van het vinden van een kavel tot het vinden van een hovenier, als u dat wilt. Volkomen transparant, het proces inzichtelijk gemaakt op het Buitenhuis Dashboard en met maar één doel voor ogen: uw droomwoning. Bent u desondanks niet helemaal tevreden? Laat u het ons alstublieft weten via jelle@buitenhuisvillabouw.nl. Wij zullen er alles aan doen om het op te lossen!